I år 2020 kör vi ett förstärkt KM med några vanliga lopp i mindre båtar. Vanliga och något mer ovanliga båtkombinationer kommer erbjudas. Utmana varandra eller se det som ett träningspass för dig själv eller ditt lag. Vi kommer ta tid. Det blir klasser för junior såväl som senior. Junior A och Masters är välkomna att delta i seniorloppen. Vi kommer också köra rena nybörjarlopp om det finns underlag för detta. MIX-loppen får mixas fritt, inga krav på antal per kön.

Självklart avslutar vi med traditionellt KM med lottade platser i 8or samt final i singlar. Därefter blir det grillning tillsammans. Du fixar din egen korv/köttbit/annat att lägga på grillen + dryck och klubben står för lite coleslaw, pasta/potatis sallad. Vill några baka till alla så säg till.

Anmäl dig/ert lag i de klasser ni är intresserade av. Loppordning kommer bestämmas på bästa sätt när vi ser vilka som anmäler sig i respektive lopp. Hänsyn tas till att alla ska kunna ro de lopp de önskar. Vi kan komma att dela på klasser eller slå ihop klasser beroende på antal anmälda i relation till hur många båtar som finns att tillgå. Eventuellt kommer vissa lopp få handikappsystem.

Definitivt schema kommer ut under fredagen den 4e september. Vänligen anmäl dig därför senast torsdag kl 20.00, då plockas listan ner. Anmäl dig gärna tidigare än så, så att vi kanske lyckas fylla på i klasser som ser ut att få tunt startfält. Vid många anmälningar kan några klasser komma att startas redan innan kl 13.

Anmälan av lag görs till respektive ledare. Ungdomsklasserna sätts samman av ledare (kan komma att ändras beroende på ledarnas bedömning efter anmälningar kommit in. Se separat mejl med anmälningslista.

Preliminär tidsplan:

13.00 – 15.00          Tävling i grenar enligt anmälningslista

16.00 – 18.00           Traditionellt KM

18.30 – 20.30           Grillning, medtag grillmat+dryck. Klubben står för tillbehör

Covid:

  • Detta är inte en allmän samling då arrangemanget endast är för medlemmar.
  • Föräldrar som vill vara publik (och ej är medlemmar) kan anmäla intresse till anna.eminett@gmail.com. Max 50 personer.
  • Vi kommer erbjuda mackor (försäljning självkostnadspris) kaffe och grilltillbehör som förberetts med särskilda hygienrutiner

VÄLKOMNA önskar Maria, Krille, Katta, Malin, Niclas, Jennifer, Anna