Skidläger i Valdres 26-29 januari!

Dags för skidläger i Valdres igen!

Den 26-29 januari anordnar skidsektionen en skidresa/träningsläger till Aurdal Fjellpark i Valdres i Norge för andra gången. Jag tolkar responsen från förra året som att det är värt att satsa på ett läger hit ett år till. Anläggningen ligger på ca 1000 meters höjd och har bra snö- och spårförhållanden. Huvudfokus är längdskidor, men det finns även möjlighet att åka alpint. Backarna är precis utanför dörren. För de barn som vill åka alpint är det dock viktigt att ha någon vuxen som kan vara med i backen, då ledare på lägret endast kan ta ansvar i skidspåret.

Denna gången kommer vi att bo i en stor stuga med plats för 28 personer samt ett par stugor/lägenheter med plats för 8 personer i varje stuga om vi fyller upp den stora stugan ”Utsikten”. Aurdal ligger drygt 45 mil från roddklubben. Tanken är att vi åker tillsammans i bilar från Mölndal på torsdag eftermiddag för att återvända på söndag kväll.

Medlemmar i alla åldrar är välkomna att delta, men för att kunna genomföra lägret är vi beroende av att vi har deltagare med körkort och tillgång till bil. Vi lagar vår egen mat i respektive stuga/lägenhet. Då vi kommer bo många personer i den stora stugan får vi planera lite tillsammans där.

Vi har reserverat platser fram till fredagen den 25 november, så det är det datum jag senast behöver ha din  anmälan. Men vet du att du vill åka med så anmäl dig så snart som möjligt så att det inte blir fullt!

Den totala deltagaravgiften kommer att vara ca 1700 kr/person inkluderar boende för tre nätter, mat och resa. Beroende på hur vi löser maten kommer slutbeloppet som var och en betalar justeras nedåt. Bilersättning enligt regler för skattefri bilersättning utgår till dem som kör och det är den kostnaden som tillsammans med vägtullar utgör resekostnaden.

I samband med anmälan betalas en anmälningsavgift på 600 kr till konto 8105-9, 983650644-5 (eller Swish 0722-246510). Resterande kostnad betalas i samband med lägret. Vid förhinder att delta vid lägret kan delar av anmälningsavgiften betalas tillbaka, men det kan jag tyvärr inte garantera då lägret till allra största delen bygger på att vi delar på den totala kostnaden.

För anmälan och frågor är du välkommen att anmäla dig till Anders Lindgren (anders_lindgren@hotmail.com) tel: 0722-246510

För mer information om Aurdal Fjellpark, se denna länk:

http://www.aurdal-fjellpark.no

Hälsningar

Anders/Skidsektionen

valdres_8953

 

Rulla till toppen