[fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]

[/imageframe][/fullwidth][fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””]

Medlemsbrev Mölndals Roddklubb

[/fullwidth][fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””]

Hej Klubbmedlemmar Mölndal i april 2018

För någon vecka sedan öppnade sig äntligen sjön och i helgen togs de första roddtagen på sjön. Vi passar på att påminna om våra regler kring rodd i kallt vatten. Flytväst på och följebåt med.

Sedan årsmötet har vi en ny styrelse med en blandning av gamla och nya ledamöter, se sammanättning nedan:

Ordförande: Anna Bailey

Vice Ordförande: Jenny Fäldt

Kassör: Helen Skager

Sekreterare: Malin Källström

Ordinarie ledamot: Anders Andersson

Suppleant: Elliot Moran Suppleant: Jonny Lindqvist

Förutom årsmötesförhandlingarna uppmärksammades tränare, ledare och avgående styrelseledamöter på mötet. På årsmötet fick också föreningen 4 hedersledamöter, Helge Johansson, Donald Haggren, Björn Hedenberg och Bo Magnusson.

I styrelsen pågår arbete med att göra en budget över årets verksamhet. Parallellt jobbar vi med att hitta sätt att få in mer pengar så att vi kan göra de satsningar som vi anser behövs med avseende på exempelvis båtar, fastigheter och annan materiel. Vi har också påbörjat ett arbete för att leva upp till nya dataskyddslagen, GDPR, som träder ikraft den 25e maj inom hela EU. GDPR ställer krav vid personuppgiftslagring och den ersätter och stramar åt PUL, personuppgiftslagen.

Ni som haft vägarna förbi båthuset har säkert sett att arbetet med att göra en ny kaj startats av kommunen. Om någon vecka kommer nästa steg med att gjutning och asfaltering ske.

Söndag den 6 maj har vi klubbens arbetsdag vid båt- och klubbhus. Vi startar kl. 9.00 och avslutar arbetet kl. 15.00. Vi har, som vanligt, gemensam lunch med grillning och trevlig samvaro.

Det brukar vara en trevlig dag och ditt arbete behövs! Vill du hjälpa till men är upptagen denna dag så hör av dig till info@mrk.nu så försöker vi hitta arbetsuppgifter som passar att göra före eller efter arbetsdagen. Vill också lägga in en liten brasklapp om att dagen skulle kunna ändras om kajprojektet skulle vara inne i ett kritiskt läge just då. Håll koll på våra informationskanaler. Mail kommer gå ut om vi behöver ändra nära inpå. Varmt välkommen!

Till sist: Nu är det äntligen dags för aktiva ungdomar att anmäla sig till årets Roddskola. Håll uppsikt i inkorgen för inbjudan. Anmälan för övriga ungdomar öppnar den 25e april. Anmäl till roddskolan@mrk.nu.

Hälsningar Styrelsen MRK
[/fullwidth]